top of page

Hoedown

Buy

Hoedown: Hoedown                                       

MuFa 009

Hoedown on Country-, blues- ja roots-rockmusiikkia esittävä bändiyhteisö, joka tuntee palavaa tarvetta jakaa soittamisen riemua yleisön kanssa.  Housebändin svengi ja rouhea groove on alusta saakka vetänyt klubin täyteen. Lokakuussa 2007 ilmestynyt, bändin nimeä kantava debyyttialbumi rakentuu upeiden omien biisien ja muutaman maulla valitun lainan varaan. 

 

EsaKaartamo · laulu, kitara

Kitaristi, laulaja, keyboardisti, tuottaja ja sovittaja, jonka lahjomaton musikaalisuus on tuottanut kaksi sielukasta sooloalbumia - "Etäisyys" ja "Näillä main".

           

Mika Kuokkanen · laulu, akustinen kitara

"KKANE" esikoisalbumilla sykähdyttänyt kitaristi ja laulaja, joka tuottanut omaa materiaalia jo 20 vuoden ajan. Juuret ovat tanakasti laulaja-lauluntekijä -perinteessä, mutta urbaani ja teräväsärmäinen rock suodattuu sekaan. Soololevy luvassa keväällä 2008.

 

Ninni Poijärvi · laulu, viulu, haitari

Laulaja ja lauluntekijä, joka on sinut myös viulun, haitarin, pianon ja saksofonin kanssa. Kiitetty soolodebyytti "Viideltä" ilmestyi 2002 ja "Vapaapäivä"-albumi v.2005.  Uusi, Woodstockissa, Levon Helm studiolla levytetty albumi ilmestyy 23.1.2008!

                                     

Jarmo Nikku · kitara, mini12, mandoliini

Kielisoitintinten tuhattaituri, joka osaa sovittaa taitonsa kaikenlaisiin soinnillisiin maisemiin. Pitkät bändiputket ja lukemattomat sessiot ovat jalostaneet luontaisesta lahjakkuudesta piinkovan pelimannin.

           

Olli Haavisto · pedal steel, lap steel, mandoliini

Kielisoitinten professori, joka tuntee traditiot ja lähestyy täydellisyyttä. Pedal ja lap steel -guru, joka kruunasi 20 vuotta jatkuneen uransa hienolla sooloalbumilla "Pysäkkimusiikkia". Juurimusiikin vähäeleinen mestari.

 

Masa Maijanen · basso

Yksi suomalaisen rock-näyttämön hiljaisista sankareista, jonka oivaltava ja tanakka bassottelu on avittanut monia laadukkaita bändejä: Broadcast, Gringos Locos, Havana Black ja Kaija Kärkinen & Ile Kallio.

           

Topi Kurki · rummut

Järkkymätön nahkojen takoja, joka on esiintynyt mm. Kirkan, Henry O'Bandin, Avenue 7:n ja Steve Webbin kokoonpanoissa. Luotettava keikkajyrä, joka pitää homman kasassa ilman minkäänlaisia lastentauteja.

 

Levyn on tuottanut Olli Haavisto.

 

Hoedown is like an extended family. It´s a band, It´s a club -and it has been a success among the people who love country, blues and rock´n roll. This record contains some own material and some hand-picked cover songs.

bottom of page