top of page

Ninni Poijärvi

Buy

Ninni Poijärvi: Vapaapäivä

MuFa 002

Ninni Poijärvi on pitkän linjan muusikko.  Vuonna 2006 julkaistun, akustisesti soitetun levyn ydinryhmään kuuluvat Ninnin lisäksi kitaristi-laulaja Mika Kuokkanen ja steel-kitaran mestari Olli Haavisto. Mukana ovat myös Jarmo Nikku, Pekka Gröhn, Topi Kurki ja Mikko Hassinen sekä soittajavierailijana J. Karjalainen.

”Club for Fiven acappella-taituroinnin ja Hoedownin roots-rouheilun koulima laulajatar on tehnyt toisen albuminsa, joka on hyvin, hyvin miellyttävää unplugged-tunnelmointia pehmeiden folk-sävyjen, raukeiden bluesien ja kauniiden balladien parissa. 

 

       Soundi/Asko Alanen  ****

 

”Ninni Poijärven toinen albumi soljuu eteenpäin ihailtavan vaivattomasti. Jopa niin vaivattomasti, että voi vain kuvitella kuinka paljon työtä tämän takana on. Kikka onkin siinä että saa sen kuulostamaan vaivattomalta."

 

       Rytmi/Jean Ramsay ****

 

”Vapaapäivä kuvastaa levyn rentoa ja jopa laiskaa henkeä paremmin kuin hyvin. Poijärvi ja ammattitaitoinen muusikkokatras pääsevät juurevalle tasolle. Pienten liikkeiden ja suurten tunteiden Vapaapäivä on täyteläistä, rauhallista ja kaunista.” 

 

       Aamulehti/Markku Makkonen ****

bottom of page