top of page

Jarkka Rissanen

Jarkka Rissanen: Sunday School Head Count

MuFa 020

 

Jarkka Rissanen (s.1956), tunnetaan erityisesti intensiivisenä blues- ja rock-kitaristina. Mutta hän on myös taitava säveltäjä/sanoittaja, jolla on oma, persoonallinen äänensä. Vuoden 2008 lopulla Rissanen julkaisi debyyttikirjansa, "Kuvia ja tarinoita", joka sisältää humoristisia juttuja, pieniä tuokiokuvia ja huomioita reissuilta mm. Suomessa,  Indonesiassa, Yhdysvalloissa ja Namibiassa. Kirja on kuvitettu Rissasen minimalistisen tyylikkäillä piirroksilla.

Nyt tämä renessanssimies on tarttunut legendaarisiin gospel-biiseihin ja tehnyt niistä omiaan. Spirituaaliklassikoiden uusi instrumentaalikuosi Rissasen kolmannella soololevyllä on samaan aikaan tuore ja miellyttävällä tavalla vanhahtava.

 

"Sunday School Head Count" nimeä kantava levy on ajaton, pieni mestariteos. Lähes kokonaan Rissasen itsensä soittaman ja sovittaman albumin kruunaa oma kansitaide. 

Janne Haaviston tuottaman levyn julkaisi 18.1.2009 MuFarang International ja jakelua hoitaa Playground International. Toivotamme hienoja hetkiä Jarkka Rissasen "pyhäkoulun nimenhuudon" parissa. Hallelujaa!

bottom of page