top of page

Tokela & Hoedown

Tokela & Hoedown:

Honky Tonk Merry-Go-Round

MuFa 013

 

Helsingin klubimagneetti, Hoedown, on jo viidentoista vuoden ajan täyttänyt ravintolat innokkaalla yleisöllä. Vuoden 2007 lopulla vierailijaksi Juttutupaan saapui Melrose-yhtyeen legendaarinen laulaja Tokela. Heti ensimmäisestä biisistä alkaen oli päivänselvää, että tämä yhteistyö on tallennettava koko kansan saatavaksi ja ihailtavaksi. 

 

Muutamaa viikkoa myöhemmin joukkio äänitti kahdessa päivässä 15 laulua, ilman päälleäänityksiä ja kommervenkkejä . Levy sai nimekseen, hyvin sisältöä kuvaavasti "Honky Tonk Merry-Go-Round", platan aloitusrallin mukaan. Harvoin, jos koskaan, on Suomessa kuultu näin leppoisaa, lämminhenkistä ja hyvin sisäistettyä menoa. Country, blues, bluegrass ja rockabilly saavat arvoisensa kohtelun musiikkia rakastavien soittajien ja laulajien käsissä.

 

Tervetuloa itse toteamaan homman toimivuus, kun Hoedown, eli Ninni Poijärvi, Mika Kuokkanen, Esa Kaartamo, Jarmo Nikku, Topi Kurki sekä kontrabasson varressa vieraileva Tom Nyman pistävät parastaan ja Tokela osoittaa jälleen olevansa  maailmanluokan tulkitsija. Toukokuussa 2008 ilmestyneen levyn on tuottanut Janne Haavisto. 

Buy
bottom of page